Wijnkelder

De wijnkelder kunt u zien vanuit de woonkamer. Er ligt witte wijn, rode wijn en sparkling wine in de kelder. Indien u een fles wijn wil, laat het weten, dan zorgen wij dat het voor u klaar staat.

Witte wijn

Touraine Jourdain Sauvignon Blanc 2018

Een typische Loire-Sauvignon. Winnaar van diverse nationale prijzen. Droog, zeer fruitig en fris van smaak. 

€16,00

Hopler Gruner Veltliner

Een frisse, zuivere Gruner Veltliner uit het oosten van Oostenrijk. Citrusfruit in combinatie met exotisch fruit en de kenmerkende witte peper. Past heel goed bij verschillende gerechten of als aperitief.  

€18,00

Macon Chardonnay les Beluses

een elegante Chardonnay met hoge doordrink factor uit het zuidelijkste district van de Bourgogne. Aangename geur van bloemen en fruit. Fruitige levendige, mediumvolle wijn met veel frisheid, mineraliteit en een mooie lengte. 

€24,00

Rode wijn

Castelmaure Corbieres

Dit is wat je van een Corbieres verwacht: kruidig, warm, spicy en met geconcentreerd fruit gemaakt van Carignan, Grenache en Syrah

€16,00

Surani Primitivo di Manduria

Volle rode wijn gemaakt van overrijpe druiven gelagerd op houten vaten aan de Oostelijke kant van de Middellandse Zee in het plaatsje Manduria. een specialiteit uit de hak van de Italiaanse laars. Robijnrood van kleur, intense aroma’s van zwarte bessen en blauwe pruimen, rond vol en de mond met zachte rijpe tannines en een lange afdronk.

18,00

OMGEVING B&B

Bekijk hier de omgeving van B&B Klein Loenen:

Sparkling wijn

Antech Cremant de Limoux Brut Grand Cuvée

De kwaliteit is exceptioneel mede dankzij een 3 jaar durende opvoeding in de koele kelders van Antech. Fijne belletjes, florale en fruitige elementen en een hint van honing.

€ 22,50